Aurocon COMPEC trece la un nou nivel de performanţăCu deosebită mândrie ne informăm clienţii şi colaboratorii că Aurocon COMPEC a devenit “Pro Partner Advanced” al unuia dintre cei mai inovatori producători globali de tehnologie de conectare şi echipamente electronice, MURR Elektronik. Este nivelul superior al colaborării fructuoase dintre cele două companii, începută în 2014.
Chiar dacă utilizaţi şi cunoaşteţi deja produsele Murr, de acum înainte vă punem la dispoziţie din ce în ce mai multe articole Murr aflate în stoc propriu, din cele peste 65.000 de repere ale gamei, asigurând astfel livrari rapide şi menţinând nivelul productivităţii de care aveţi nevoie.
Specialiştii noştri vă asigură suport tehnic personalizat, fiind periodic instruiţi pentru a cunoaşte cele mai performante tehnologii ale momentului şi pentru a oferi, cu promptitudine, soluţii optime pentru dumneavoastră.
Toate produsele MURR sunt executate conform standardelor industriale, pentru a vă garanta că vor funcţiona perfect cu întreg sistemul din care fac parte. Marea varietate a gamei ne permite să vă oferim soluţii care să vă satisfacă cerinţele, indiferent dacă ne referim la scăderea costurilor de mentenanţă sau la creşterea eficienţei utilajelor/maşinilor industriale.

Mai multe informaţii despre gama Murr pot fi accesate online la www.compec.ro.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu