Servicii

Publicarea Comunicatelor de Presa

comunicate.w7.ro este o platforma online ce ofera publicarea GRATUITA a comunicatelor de presa ce respecta termenii si conditiile afisate pe site.

Verificarea Comunicatelor de Presa in Regim de Urgenta

  • Termenul normal de verificare si publicare/respingere a comunicatelor de presa trimise spre publicare la comunicate.w7.ro este de 15 -20 zile.
  • comunicate.w7.ro intelege ca pot aparea situatii in care autorul comunicatelor de presa doreste (din motive obiective sau subiective) publicarea unor materiale intr-un termen mai scurt si din acest motiv oferim serviciul de verificare a comunicatelor de presa in regim de urgenta ca serviciu CU PLATA. Solicitarile de publicare in regim de urgenta a comunicatelor de presa sunt luate in considerare doar dupa achitarea unei taxe:

Plata taxei se face in avans prin PayPal sau card bancar
Nume utilizator site
Adresa email folosita pe site
Cererile vor fi luate in considerare numai dupa primirea platii.comunicate.w7.ro are dreptul sa refuze publicarea oricarui comunicat de presa in cazul nerespectarii termenilor si conditiilor afisate pe site sau sa ii aduca amendamentele necesare pentru a deveni conform cu acestea. In aceste cazuri taxa de verificare in regim de urgenta NU va fi returnata.

Modificarea sau Stergerea Comunicatelor de Presa Publicate

  • Pentru a mentine o calitate ridicata a comunicatelor de presa publicate pe site acestea pot fi modificate sau sterse exclusiv de catre echipa editoriala a comunicate.w7.ro.
  • Decizia de modificare sau stergere a unui comunicat publicat poate fi luata doar de echipa editoriala a comunicate.w7.ro.
  • comunicate.w7.ro ofera GRATUIT servicii de publicare dar nu dispune de resursele financiare si umane necesare pentru a asigura modificarea / editarea comunicatelor publicate la solicitarea autorilor.
  • comunicate.w7.ro intelege ca pot aparea situatii in care autorul comunicatelor doreste (din motive obiective sau subiective) modificarea sau stergerea unor materiale publicate si din acest motiv oferim aceste servicii CU PLATA. Solicitarile de editare a comunicatelor publicate pe site sunt luate in considerare doar dupa achitarea unei taxe:

Plata taxei se face in avans prin PayPal sau card bancar
Nume utilizator site
Adresa email folosita pe site
Cererile de editare a comunicatelor de presa vor fi luate in considerare numai dupa primirea platii. comunicate.w7.ro are dreptul sa refuze editarea / stergerea oricarui comunicat fara a prezenta o motivatie catre solicitant. In acest caz taxa de editare va fi returnata, mai putin taxele si comisioanele PayPal.

Publicitate

Publicarea anunturilor de orice tip: licitatii, traininguri, programe de instruire, etc. sau a comunicatelor publicitare ce promoveaza direct un produs sau serviciu comercial se face exclusiv dupa achitarea unei taxe de 9 euro/anunt. Taxa include verificarea materialelor in 24 de ore de la trimitere.


Plata taxei se face in avans prin PayPal sau card bancar
Nume utilizator site
Adresa email folosita pe site
Cererile de publicare a anunturilor si comunicatelor publicitare vor fi luate in considerare numai dupa primirea platii. comunicate.w7.ro are dreptul sa refuze publicarea oricarui material daca acesta nu respecta Termenii si Conditiile afisate pe site. In acest caz taxa de publicare va fi returnata, mai putin taxele si comisioanele PayPal.

Daca doriti publicarea de materiale publicitare, bannere, etc. pe comunicate.w7.ro ne puteti contacta la office@whitemanagement.com sau folosind formularul de mai jos.