Coquette Beauty Clinique inaugureaza un nou centru in BrasovClinica de epilare definitiva numarul 1 in Romania, Coquette Beauty Clinique, inaugureaza odata cu aniversarea a 10 ani de existenta un nou centru in Brasov. Noua clinica cu un design chic isi deschide portile din luna decembrie, pe Str. Constantin Brancoveanu nr. 38. De peste 10 ani, Coquette este numele la care te gandesti cand vorbesti despre fotoepilare definitiva, care a investit de-a lungul timpului in echipamente si aparatura cat mai performante, consolidandu-si astfel pozitia de lider de piata pe acest segment.

Clinica, ce se remarca printr-un nou design de clinica boutique, a fost inaugurata printr-un eveniment in cadrul caruia au avut loc degustari de sushi, un spectacol de live cooking, precum si atractia serii, un moment de body sushi (Nyotaimori). In plus, spectaculozitatea si atmosfera pe care barmanul profesionist in flair le-a creat in cele cateva minute de show au determinat invitatii sa invete sa-si prepare si singuri cocktailuri Coquette. Pe fundal, muzica ambientala la saxofon a transformat seara de 12 decembrie intr-o veritabila lansare a unui concept de clinica modernista.

In 2003, Coquette Beauty Clinique deschidea prima clinica in Bucuresti pentru toate cele si toti cei care isi doresc sa-si expuna o piele fina si lipsita de fire de par, fara a fi nevoiti sa se rada zilnic sau sa se epileze lunar sau chiar mai des printr-o metoda traditionala cu ceara sau cu epilatorul. Si toate acestea la preturi care sa transforme acest procedeu intr-un demers estetic firesc, fara a avea dimensiunea de lux! In anul 2005, respectiv 2008, Coquette a mai deschis doua clinici de epilare definitiva la Cluj si Constanta, unde aceleasi echipamente performante, tehnologii IPL si laser realizate de cei mai cunoscuti producatori din lume, terapeute, medici sau fiziokinetoterapeuti pregatiti riguros, mentin standardul de lider in epilarea definitiva.

De-a lungul timpului, Coquette a mentinut constante atat calitatea tratamentelor de epilare definitiva, cat si preturile acestor tratamente, dovedind stabilitate si respect pentru pacientii prezenti si viitori.

„Majoritatea cabinetelor cosmetice ofera tehnologia IPL deoarece echipamentele sunt mai ieftine, motiv pentru care nici perfomantele nu sunt la fel de uimitoare, ca in cazul unui laser de top si bine ales. Ganditi-va ca un laser performant costa in jurul a 100.000 euro, in timp ce un echipament IPL costa uneori chiar si 5.000 euro. Sigur ca exista si IPL-uri de calitate, care ajung la 30.000 euro, iar clinicile de top, cum este si Coquette, detin astfel de echipamente. Desi exista aceste diferente de pret intre costurile echipamentelor, la clinicile Coquette tratamentele de epilare definitiva cu laser au pret de tratamente IPL. Cu alte cuvinte la Coquette te dai cu un Rolls Royce, dar platesti cat pentru un Logan”, a explicat dr. Andreea Iftimie, medic estetician si manager medical al clinicii Coquette.

Este foarte important ca o clinica serioasa sa dispuna de mai multe tipuri de laser, pe de-o parte pentru a se putea adresa tuturor clientilor, indiferent de caracteristicele pielii lor, iar pe de alta parte pentru ca in timpul unui tratament firul de par isi schimba calitatea, motiv pentru care este nevoie de diferite tehnologii pentru a duce procesul la bun sfarsit.

Cea mai noua achizitie a clinicii este laserul considerat “standardul de aur” in epilare definitiva, GentleLASE (Alexandrit cu lungimea de unda 755nm) de la Candela Corporation USA, cel mai potrivit laser pentru pigmentul pielii specific romanilor.

“Cu rezultate vizibile inca de la prima sedinta, eficacitatea epilarii variaza in functie de culoarea pielii si a firului de par si este cu atat mai mare cu cat contrastul dintre pielea alba (nebronzata) si firul tip de laser este sigur, avand numeroase studii si profile de siguranta extraordinar de bune”, a adaugat Andreea Iftimie.

Comparativ cu aparatele de tip IPL, dar si cu alte tipuri de laser, laserul GentleLASE este mult mai putin dureros datorita sistemului de racire si este mai sigur. In plus, GentleLASE scurteaza timpul necesar unui ciclu complet de epilare definitiva cu pana la 2 sedinte. Astfel pentru zona picioarelor sunt necesare intre 6 si 8 sesiuni de epilare, pentru zona axila si bikini intre 8 si 10 sedinte iar pentru buza superioara de 10 pana la 12 sesiuni de epilare. Durata unei sedinte depinde de zona tratata. Poate varia de la 5 minute (epilare mustata) pana la 2-4 ore (epilare zone mai mari ale corpului).

Costul unei sedinte este de 30 de euro pentru zona buzei superioare, 50 de euro inghinal si axial, 200 de euro picioare. In plus clientii beneficieaza in fiecare luna de oferte speciale.

Parteneri eveniment: MINI, Chambord, Madame Lucie, Sushi YA.

Pentru mai multe informatii, accesati www.coquette.ro si www.epilare-definitiva.ro.

Vizitati-ne si pe pagina de Facebook Coquette Brasov.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu