Outlet Design sprijina campania initiata de Junior In ProgressOutlet Design sprijina campania initiata de J.I.P, un important producator de jucarii si accesorii pentru copii. Junior In Progress considera ca fiecare copil, indiferent ca are sau nu o familie, merita o viata mai buna, jucarii frumoase, o copilarie fericita si dreptul de a se dezvolta armonios intr-un mediu placut.

Deoarece majoritatea fabricilor in care jucariile J.I.P iau nastere se afla in zone sarace, cum ar fi China, Tailanda sau Vietnam, compania a decis sa ia parte la o campanie de responsabilitate sociala. Plecand de la premise ca fiecare copil merita o viata mai buna, indiferent de locul in care s-a nascut sau situatia financiara a familiei Junior In Progress s-a alaturat organizatiei nonprofit Wereldkinderen; membrii organizatiei sprijina la randul lor oganizatia in sistem de volunariat, neavand posibilitati financiare, ei insusi provenind din ransul familiilor sarace si aflate in zone defavorizate.

Scopul J.I.P este acela de a dezvolta cat mai multe linii de produse, de a realize colectii de jucarii cu success in randul copiilor pentru a putea sprijini in mod constant componenta de rsponsabilitate sociala. Astfel, la fiecare vanzare de produse marca J.I.P, producatorul doneaza un procent catre partenerii lor din Wereldkinderen, bani care sunt astfel folositi pentru a oferi o viata mai buna copiilor defavorizati.

In Romania, Outlet Design este cel mai important colaborator si reseller de produsemarca J.I.P prin intermediul magazinului www.outletdesign.ro, cu o categorie dedicate copiior in care se regasesc produse J.I.P. Pentru a te incuraja sa faci cumparaturi din gama de produse J.I.P in luna aceasta, Outlet Design iti ofera un extra-discount de 10% la orice comanda din categoriile speciale pentru copii, folosind codul OUTLETIUNIE10 in campul CUPOANE din formularul de comanda.

Outlet Design este primul outlet de decoratiuni interioare, corpuri de iluminat si mobilier din Romania. Infiintat la sfarsitul anului 2011, Outet Design isi doreste sa vina in sprijinul iubitorilor de design interior de calitate cu produse de calitate la preturi reduse, produse care fac parte din colectiile unor important designeri sau producatori internationali. Toate produsele de pe site au un discount cuprins intre 30% si 60% fata de pretul de baza.

Buduroes Larisa – Marketing Coordonator

021.367.23.10

larisa.buduroes@bellabologna.ro

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu