Beneficii

Ce obtii prin trimiterea de comunicate de presa:

 • Cresterea notorietatii personale si credibilitatii afacerii tale:
  Publicarea de comunicate in comunicate.w7.ro creste credibilitatea ta si genereaza incredere in randul cititorilor care pot deveni potentiali clienti. Pentru cei care se ocupa de vanzari publicarea de comunicate de presa este un excelent mod de promovare, aducand produsele sau serviciile tale in fata multor potentiali clienti. Pentru webmasteri este un foarte bun mod de a creste notorietatea site-ului propriu in motoarele de cautare si atragerea de trafic.
 • Construirea unui brand personal puternic:
  Articolele publicate in comunicate.w7.ro contribuie esential la construirea brandului tau personal, la cresterea afacerii tale si la dobandirea statutului de expert intr-un anumit domeniu. Acest lucru dezvolta sau intareste in mintea clientilor sau potentialilor tai clienti ceea ce poti tu sa faci pentru ei.
 • Generarea de trafic pentru website-ul tau:
  Aceast lucru este realizat prin faptul ca editorii cauta in permanenta comunicate de calitate pentru a le publica pe site-urile de continut sau de nisa sau in buletinele informative trimise pe email. Pe langa acestia vei beneficia de traficul generat de cei care cauta direct pe internet materiale informative despre un anumit domeniu si care le vor gasi in cadrul articolelor publicate pe comunicate.w7.ro. Atunci cand articolul scris de tine este ales pentru republicare de catre un editor pe website-ul sau tu vei primi in schimb o noua sursa de trafic pe site-ul tau din partea membrilor si cititorilor sai ce pot da click pe linkurile incluse de tine in comunicat.
 • Afisarea comunicatelor tale catre mii de vizitatori zilnici ai comunicate.w7.ro:
  Comunicatele tale pot fi vazute de mii de vizitatori ce utilizeaza site-ul nostru! Noi lucram in permanenta pentru crea o experienta pozitiva in randul vizitatorilor comunicate.w7.ro si pentru a ii face pe acestia sa se reintoarca pe site-ul nostru pentru obtinerea de informatii relevante din domeniile de interes.
 • Primesti vizitatori relevanti pentru website-ul tau:
  Cei care citesc comunicatele tale publicate pe comunicate.w7.rosunt potentiali clienti ai produselor si serviciilor tale direct prin felul in care au gasit comunicatul tau, prin cautarea de informatii specializate din acel domeniu.
 • Este de 7-10 ori mai eficient decat publicitatea traditionala:
  Vei deveni cunoscut ca expert in domeniul tau scriind articolecomunicate si publicandu-le in comunicate.w7.ro. Acest lucru va convinge potentialii tai clienti sa cumpere inca dinainte de a vizita site-ul tau. Nu exista o modalitate mai buna pentru pre-vanzare decat marketingul prin publicarea de comunicate de presa.
 • Ai un avantaj in construirea increderii clientului in tine:
  Potentialii tai clienti vor fi deja pregatiti sa cumpere pentru ca citind comunicatele tale ei deja te cunosc si stiu ca esti un expert in domeniu. Ei iti vor vizita site-ul pentru a studia produsele tale si pentru a le cumpara.
 • Iti promovezi afacerea fara sa ai nevoie de un agent de vanzari:
  Publicand articole in comunicate.w7.roiti creeaza oportunitatea sa faci activitate de pre-vanzare catre nisa ta de clienti fara sa apelezi la telefoane, email-uri, publicitate conventionala si fara sa angajezi un agent de vanzari. Este vorba despre obtinerea de clienti care cauta exact tipul de produse sau servicii pe care tu le vinzi. Potentialul cumparator citeste comunicatele tale publicate in comunicate.w7.rosi depinde doar de tine sa il convingi sa dea click catre site-ul tau si sa cumpere.
 • Poti obtine reclama gratuita pe internet:
  Fiecare comunicat de presa publicat actioneaza ca o reclama pentru afacerea ta. Cand editorii preiau comunicatul tau spre republicare pe alte website-uri sau in buletinele de stiri trimise pe email sau RSS tu primesti reclama gratuita. Cu cat calitatea comunicatelor tale va vi mai ridicata cu atat sansele tale de a creste republicarea articolelor pe alte site-uri de catre editorii care cauta materiale pe comunicate.w7.rova fi mai mare, iar produsele si serviciile tale vor ajunge in fata a mii sau zeci de mii de noi potentiali clienti.
 • Poti fi recunoscut ca un expert in domeniul tau:
  Publicarea comunicatelor in comunicate.w7.roiti aduce recunoasterea ca expert intr-un anumit domeniu. Acest lucru creeaza prestigiu pentru tine si imaginea ta in ochii celor ce citesc comunicatele creste.
 • Integritate editoriala - Comunicatele tale sunt in compania altor comunicate de calitate excelenta:
  Fiecare comunicat trimis de catre autori a fost verificat de catre editorii nostri pentru a indeplini standardele de calitate impuse (gramatica, exprimare, etc.) Acest lucru te asigura ca articolele tale vor fi publicate inpreuna doar cu altele de calitate foarte buna. Echipa editoriala a comunicate.w7.rolucreaza in permanenta la mentinerea si cresterea nivelului de calitate a articolelor publicate pentru a ne mentine la un nivel de continut valoros si original.
 • Iti cresti vanzarile (chiar daca vinzi doar o “idee”):
  Desi acesta nu este singurul motiv pentru care trebuie sa trimiti articole la comunicate.w7.ro, el este unul foarte bun. Nu conteaza daca vinzi produse, servicii sau doar o idee. comunicate.w7.roiti poate creste vanzarile aducandu-ti trafic de calitate pe site prin link-urile din sectiunea ta de prezentare personala de la finalul articolelor. Deseori cititorii articolelor se transforma in cumparatori.
 • Optimizeaza valoarea comunicatelor pe care deja le-ai scris:
  Daca deja ai scris o serie de comunicate de presa de calitate in limba romana de ce sa nu le trimiti catre comunicate.w7.ro spre publicare si sa obtii o crestere a rezultatelor eforturilor tale? E gratis!
 • Gaseste clienti carora nu li te-ai adresat inainte:
  Fiecare comunicat pe care il trimiti spre publicare catre comunicate.w7.roeste similar cu a intinde o “plasa” mai larga pentru a “prinde” noi clienti si ati creste traficul pe site, clienti pe care nu i-ai fi gasit niciodata in alt fel.
 • Primesti gratuit trafic pentru website-ul tau pentru multi ani de acum inainte:
  In marea majoritate a cazurilor, comunicatele tale de presa vor fi publicate in comunicate.w7.ropentru cativa ani (in cazul in care inca sunt de actualitate). Pe langa asta multi editori care vor prelua comunicatele tale pentru republicare le vor afisa impreuna cu link-urile catre site-ul tau pentru alti multi ani. Asta inseamna ca ai multiple surse de trafic pentru site pentru o lunga perioada de timp.

La comunicate.w7.rotratam experienta si comunicatele tale de presa foarte serios. Echipa noastra de editori si dorinta noastra de imbunatatire continua a experientei utilizatorilor site-ului ne face sa putem garanta ca timpul petrecut de tine pentru a scrie articolele este cheltuit cu folos.

Trimite un comunicat de presa pentru publicare ACUM!

Primele 9 motive pentru a trimite comunicatele tale pentru publicare la comunicate.w7.roacum:

 1. Mareste-ti vanzarile produselor sau serviciilor tale – principalul motiv pentru care trebuie sa incepi sa trimiti comunicate de presa pentru publicare inca de azi!
 2. Numarul mare de vizitatori care vin pe site-ul nostru pentru a gasi comunicate informative.
 3. Editorii aleg comunicate de presa relevante de pe site-ul nostru pentru a le republica pe site-uri de nise de piata. Nu ai decat de castigat din asta daca comunicatele tale sunt publicate.
 4. Construieste-ti recunoasterea ca expert in domeniul tau si creste-ti expunerea catre potentiali clienti. Poti avea comunicatul tau de presa publicat in zeci de locuri pentru ca cineva l-a gasit pe comunicate.w7.ro !
 5. Poti gasi noi parteneri de afaceri prin intermediul comunicatelor publicate pe site-ul nostru.
 6. Comunicatele tale sunt intr-o buna companie impreuna cu alte comunicate publicate de experti care impartasesc aceeasi calitate ridicata.
 7. Asigura-ti traficul pe site pentru ani de acum incolo – si asta pentru ca articolele tale sunt publicate in comunicate.w7.ro !
 8. Comunicatele tale vor fi distribuite si prin tehnologia RSS Feed. Aceasta face foarte simplu pentru editori si webmasteri sa primeasca notificari imediat ce articolele tale au fost adaugate pe site-ul nostru.
 9. comunicate.w7.ro este lider in domeniul marketingului prin comunicate de presa in Romania. Telul nostru este sa contribuim la dezvoltarea acestui domeniu prin publicarea de comunicate de presa de calitate in limba romana.

Pasul urmator pentru tine:

Creaza-ti GRATUIT contul tau si publica Comunicate de Presa