REHAU Instalatii pentru Constructii la cea de-a treia editie a Expoconferintei Internationale a Proiectantilor si Antreprenorilor de Instalatii CONTRACTORBucurestiul gazduieste pentru a treia oara Expoconferinta Internationala a Proiectantilor si Antreprenorilor de Instalatii CONTRACTOR, eveniment dedicat celor mai recente exemple de bune practici din industria instalatiilor la nivelul Europei, si care reuneste peste 300 de participanti, speakeri internationali si din Romania, cu numeroase premii, precum si companii specializate din industrie.
Evenimentul se va desfasura pe parcursul a doua zile, 7-8 Aprilie 2015, la Hotel Radisson Blu din Calea Victoriei 63-81, Bucuresti.

Editia din 2015 va prezenta noutatile in materie de DESIGN, PROIECTARE si MANAGEMENT ANTREPRENORIAL pentru industria instalatiilor, reprezentand o oportunitate deosebita de a intalni oameni importanti, de a incheia noi parteneriate, de a va dezvolta viziunea in privinta sistemelor de instalatii si de a va creste notorietatea in lumea constructiilor.

REHAU Instalatii pentru Constructii va fi prezenta si anul acesta la eveniment, aducand alaturi de dumneavoastra o prezenta deosebita, Dl. Prof. Univ. Dumitru Enache, care in data de 7 Aprilie, incepand cu orele 16:00, va face incursiune intr-o scurta istorie a incalzirii prin radiatie.

CONTRACTOR 2015 este un eveniment organizat de ABplus Events, in parteneriat cu Asociatia Culturala Pro Event, Ordinul Arhitectilor din Romania si Asociatia Inginerilor de Instalatii din Romania.

Pentru construcţii eficiente d.p.d.v. energetic, pentru utilizarea energiilor regenerabile şi managementul apelor, precum şi pentru mobilitate şi Future Living, REHAU are contribuţii durabile cu privire la provocările ecologice şi economice ale viitorului. Competenţa şi plăcerea de a inventa au făcut din REHAU lider al ofertanţilor de sisteme şi prestatorilor de servicii pentru soluţii pe bază de polimeri, în domeniile Construcţii, Automotive şi Industrie. Datorită combinaţiei între înaltă performanţă în dezvoltare şi organizare puternic descentralizată a vânzărilor şi service-ului, grupul internaţional se situează pe piaţă în topul ofertanţilor. În concepţia noastră, înaltul profesionalism de la dezvoltarea materialelor şi până la execuţie precum şi pasiunea pentru fascinanta utilitate şi potenţialul materialelor polimere sunt premise esenţiale pentru a fi o marcă de top de succes pe plan mondial.
De la înfiinţarea companiei tindem să descoperim noi domenii de aplicaţii prin reţete individuale de materiale sintetice. Conceptul: Înlocuirea materiilor prime tradiţionale cu polimeri performanţi pentru a oferi clienţilor plusvalori prin soluţii creative.

Spune-ne parerea ta. COMENTEAZA!

Scrie un comentariu